Grandioze Garagedeur Dagen bij Bask Garagedeuren Tijd voor een nieuwe garagedeur!
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Grandioze Garagedeur Dagen bij Bask Garagedeuren Tijd voor een nieuwe garagedeur!

  Zakelijk

NEDERASSELT – Op 27 en 28 november houdt Bask Garagedeuren in samenwerking met Novoferm weer de Grandioze Garagedeur Dagen. Tijdens deze dagen ontvangt men bij aanschaf van een sectionaaldeur een gratis aandrijving of een waardecheque van 500 euro bij een Duoport (openslaande garagedeuren).

"Dit jaar had in het teken moeten staan van het 25-jarig jubileum van Bask Garagedeuren, maar zoals voor velen onder ons, heeft corona roet in het eten gegooid.
Toch kunnen wij terugkijken op een druk en bewogen jaar, waar wij erg dankbaar voor zijn."

"U kunt dit jaar nog één keer gebruik maken van de Grandioze Garagedeur Dagen. Tijdens dit actieweekend ontvangt u als extraatje een gratis LED-verlichtingslijst én dingt u bovendien mee naar een gratis garagedeur. Check de voorwaarden op onze website."

BASK laat een ieder graag de mogelijkheden zien op het gebied van garagedeuren. "Let op: vanwege uw en onze veiligheid werken wij uitsluitend op afspraak. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM, zodat u ons met een gerust hart kunt bezoeken."


Gratis garagedeur
Novoferm is een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Om iedere klant van de beste service te voorzien, kiest Novoferm ervoor om samen te werken met dealers verspreid door het hele land. Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen verloot Novoferm vier gratis garagedeuren onder alle ingezonden bestellingen. Op maandag 30 november trekt een notaris de vier prijswinnaars.

Bask Garagedeuren, Broekstraat 29, Nederasselt; 024 7111012; www.bask-garagedeuren.nl.

Meer berichten