Logo gemeentenieuwsonline.nl

Molenhoek trots op vernieuwde Spar!

  Zakelijk

MOLENHOEK – In het centrum van Molenhoek is vorige week de SPAR heropend! Het winkelcentrum is nu nog levendiger en sfeervoller geworden. Veertien dagen ging de buurtsuper dicht voor verbouwing. In de vernieuwde supermarkt is het nu meer dan voorheen comfortabeler winkelen. De zaak is niet alleen voorzien van een totaal nieuw interieur, maar heeft er als extra ook een slijterij en een versplein bijgekregen.

Het is prettig winkelen in de van top tot teen vernieuwde en speels opgezette zaak. Ruim baan voor de klanten en zeer overzichtelijk. De reacties van de klanten spreken boekdelen. Felicitaties alom en... men is trots op deze Spar-supermarkt, waar alle producten voor het dagelijks gemak verkrijgbaar zijn. Met verbazing staan de klanten te kijken hoe mooi de zaak geworden is.

Verse pizza’s
De slijterij is eveneens een welkome aanvulling op het brede assortiment, dat de klant voor alledag nodig heeft. Midden in het centrum van de supermarkt ligt het Versplein, een ‘eiland’ waar de pizza’s, salades en belegde broodjes vers worden bereid. Samen met een vers sapje heerlijk voor thuis en onderweg. En als het weer kan en mag, kan men aan een tafeltje eveneens van deze versnaperingen genieten.

SPAR Molenhoek, Prinsenweg 13, Molenhoek; 024 3584756.

Meer berichten