Logo gemeentenieuwsonline.nl

Winkelen op afspraak bij De Vree Kleur in Wonen

  Zakelijk

HEUMEN - Vindt u het lastig om van uw huis, een thuis te maken? Plan dan een afspraak voor persoonlijk kleur- en interieuradvies en laat u dan een adviseren bij De Vree Kleur in Wonen in Heumen.

Hier vindt u een ruim assortiment gordijnen, PVC- en laminaatvloeren, tapijt en vloerkleden, verf, behang en raambekleding. Verf- en verfbenodigdheden en behang kunt u telefonisch of per mail bestellen en op afspraak ophalen. Daarnaast is het ook mogelijk om behangboeken of kleurstalen te lenen.

Bij de Vree Kleur in Wonen word je op een persoonlijke en ongedwongen manier geholpen. Zij nemen nog echt de tijd om er, samen met u, achter te komen wat uw wensen zijn. Zij vinden het heel belangrijk dat u de productstalen mee naar huis neemt, zodat u het totaalplaatje kunt overzien. Het is uiteraard ook mogelijk om advies bij u thuis te krijgen.

De behangcollectie van De Vree Kleur in Wonen is uniek in de regio! Zoekt u een nieuw behang dan is het zeker de moeite waard om deze collectie te bekijken. Op het gebied van gordijnen en vloeren hebben zij een goede overzichtelijke collectie.


De Vree Kleur in Wonen Sluisweg 3a, Heumen/Malden (naast de Praxis), 024 3556144;
www.devree-kleurinwonen.nl.

Meer berichten