Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Het team van IJs-Caf&eacute; &rsquo;t Hoekje in Molenhoek.</p>

Het team van IJs-Café ’t Hoekje in Molenhoek.

Genieten van écht ambachtelijk Italiaans ijs én meer... IJs-Café ’t Hoekje in Molenhoek weer open!

  Zakelijk

MOLENHOEK – Je kunt in Molenhoek weer echt genieten van heerlijk op ambachtelijke wijze bereid Italiaans ijs. Want vanaf zaterdag 1 mei is IJs-Café ’t Hoekje weer alle dagen geopend van ‘s middags twee tot ’s avonds acht uur. Naast het smullen van een ijsje is ’t Hoekje ook een prima gelegenheid om er een drankje of kopje koffie met iets lekkers erbij te gebruiken.

Vorig jaar openden Assad en Gatera Yousufzai IJs-Café ’t Hoekje en het was meteen een succes. Zeker voor het winkelend publiek is het een rustpuntje tussen het boodschappen doen door. Even genieten van een drankje, een kopje Cappuccino, een Latte Macchiato met of zonder gebak en natuurlijk een lekker ijsje.

Voor winkelcentrum Molenhoek is het een schitterende aanwinst. IJs-Café ’t Hoekje is een ijssalon met ambachtelijk Italiaans ijs én koffie zoals koffie moet zijn! Een bezoekje is iedereen aan te raden. De corona-regels worden er in acht genomen.

Proef de pure smaken van het heerlijke, ambachtelijk gemaakte, Italiaans ijs. Ambachtelijk Italiaans ijs op volledig natuurlijke basis (op de Smurfvariant na), allergeenvrij, dus voor iedereen! Fruitijs op waterbasis en roomijs uitsluitend met pure room en natuurlijke ingrediënten!

Naast een scala aan standaardsmaken (aardbei, chocolade, pistache, et cetera) moet u zeker de Ciambella&Grisbi eens proeven: de verrassende topper van het vorig seizoen. Dat is citroencake-ijs met citroencrème en een grisbi koekje. Meer dan verrukkelijk!

IJs-Café ’t Hoekje, winkelcentrum Molenhoek, Prinsenweg 29, Molenhoek; facebook: IJs-Café-t-Hoekje.

Meer berichten