Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Grondverzetbedrijf Jacky van Eldijk is verhuisd

  Zakelijk

MALDEN - Jacky van Eldijk is al 25 jaar een begrip in de regio. In 25 jaar tijd heeft eigenaar Jacky vele bedrijven en particulieren voorzien van deskundig grondwerk en de verkoop van klinkers, zand, betonbanden en andere materialen die op voorraad zijn en die nodig zijn om van een terrein of tuin een succes te maken.

Nu is het tijd voor een volgende stap! Jacky heeft een nieuw terrein aan de Hoge Brug in Malden gekocht en gaat daar verder met zijn grondverzetbedrijf. Ook is hij druk bezig met het realiseren van een milieustraat waar iedereen terecht kan voor het afvoeren van allerlei materialen zoals puin, tuinafval, hout, zand en ook bouw- en sloopafval.
Daarvoor komen nog de nodige voorzieningen bij zoals een weegbrug voor het wegen van de materialen om de prijs te bepalen en een vloeistofdichte vloer, zodat het milieu niet belast wordt met giftige stoffen. Want hoe meer afval er gescheiden wordt, hoe beter. Want afval is de grondstof voor een nieuw product.


Openingstijden

De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 15:00 uur. Ook zijn er mogelijkheden om op afspraak langs te komen.

Grondverzetbedrijf en Milieustraat Jacky van Eldijk is gevestigd op de Hoge Brug in Malden (naast nummer 37),
telefonisch bereikbaar onder nummer 06 53532054. Men kan ook altijd een email sturen naar jveld.2015@gmail.com.

Meer berichten