Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Eetcafé BuitenGewoon volop in de startblokken

  Zakelijk

PLASMOLEN - Aan de Mookerplas bij de jachthaven van Eldorado is eetcafé BuitenGewoon gevestigd. Met een magnifiek terras aan het water een wonderschoon plekje om te vertoeven.

Dit trekt heel veel mensen, sinds de opening van de horeca is het volle bak geblazen. Niet alleen voor het mooie plekje, maar ook voor het lekkere eten en drinken. De kaart is veelzijdig: klassieke gerechten met een BuitenGewone twist, echt Amerikaans streetfood, vegan food en een echte Italiaanse pizzalijn. Desserts die je maar zelden vindt en dit alles begeleid door liefst 58 wijnsoorten en vele bieren en dranken. Kortom: een heerlijke plek om te zijn.

Dit succes brengt ook met zich mee dat eigenaresse Chantal op zoek is naar veel meer mensen, die het leuk vinden om iemand anders een fijne tijd te bezorgen. Geslacht, leeftijd of ervaring zijn totaal niet belangrijk. “Bij ons lopen mensen van 15 tot 62 jaar met veel plezier te werken. Indien geen ervaring: wij leren je het vak. Uren zijn in overleg, dus het maakt niet uit of je fulltime wilt werken of maar een paar uur in de week. Je moet gewoon een positieve instelling hebben.”

Geïnteresseerd? Mail ons op: info@eetcafebuitengewoon.nl’
Eetcafé BuitenGewoon, Witteweg 9, Plasmolen, 024 3605876, www.eetcafebuitengewoon.nl.

Meer berichten