Logo gemeentenieuwsonline.nl

Austria Sport Malden trapt het hockeyseizoen af in nieuwe stijl

  Zakelijk

MALDEN – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 12.00 tot 17.00 uur staat bij Austria Sport alles in het teken van de hockeysport. Na een grote verbouwing laat de bekende sportzaak de nieuwste collecties zien, gepaard gaande met vele activiteiten, waaronder hockeyclinics in samenwerking met de Heren 1 en Dames 1 van NMHC.

Austria Sport is al vanaf 1977 in de regio dé zaak op het gebied van wintersport en outdoor artikelen. Groot geworden en gebleven dankzij het persoonlijk advies en de geleverde kwaliteiten door een team van ervaren specialisten. Sinds vorig jaar is er aan het assortiment de hockeysport toegevoegd. Daarvoor is in de winkel een geheel nieuwe afdeling gecreëerd met alle benodigde hockeysportartikelen. Béla Halász en William Heemstra (beiden reeds 20 jaar verbonden aan Austrias Sport en eigenaren sinds 2019) trappen samen met hun team het hockeyseizoen af met een groots event in het eerste weekend van september.

Die aftrap wordt gevierd met verschillende leuke kortingen en activiteiten zoals clinics door NMHC Heren 1 en Dames 1, waarin de liefhebber tips en trucs worden gedemonstreerd en geleerd. Er is onder meer muziek met een dj, een luchtkussen en het Rad van Austria met mooie prijzen. Verder activiteiten als ‘Schiet op de keep’, ‘Train your skills’ en ‘Ram die bal’. 

Natuurlijk worden de nieuwste collecties getoond en is er het advies van een ervaren team van hockey-adviseurs. En vergeet niet te testen welke hockeystick het beste bij je past. Dat kan in de speciale kooi van 14 bij 4,5 meter! Ook na het weekend! Austria Sport Malden is zeven dagen per week geopend, zondags van 12.00 tot 17.00 uur.

Austria Sport Malden, Rijksweg 209, Malden; 024 3236037; www.austriasport.nl. Ook op Facebook en Instagram.

Meer berichten