Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Michel Lucas)</p>

(foto: Michel Lucas)

(Foto: )

Expositie Kunstspot 2021

  Zakelijk

MOOK - “Eindelijk kunnen we weer exposeren!” Met een brede lach kondigen de leden van Kunstgroep Kolonie Plasmolen hun nieuwste activiteit aan. Op zaterdag 11 en zondag 12 september zetten ze de deuren wagenwijd open. Bezoekers kunnen op vier locaties genieten van hedendaagse kunst, zoals beeldhouwwerk, schilderijen, foto’s, sieraden en mixed media. 

Veertien leden van de groep zijn het hele weekend aanwezig om hun werk te tonen en te vertellen over hun inspiratiebronnen. De expositielocaties zijn in Molenhoek, Mook en Gennep, de toegang is gratis.

Meer informatie over Kunstspot staat op www.kunstgroepkp.nl/route.
Op de website staat informatie over de kunstenaars en zijn de route en flyer te downloaden.

Kunstgroep Kolonie Plasmolen bestaat al twaalf jaar uit een enthousiaste, actieve groep kunstenaars in de regio Mook-Molenhoek-Plasmolen-Gennep. De groep vertegenwoordigt verschillende kunstdisciplines en stijlen, zoals schilderen, beeldhouwen en fotografie. Dit jaar exposeren ze met meerdere leden op één van de volgende locaties.

Locaties:
In de Kuil, Kuilseweg 18, Molenhoek; De Grote Lier, Koningslaan 7, Molenhoek; De Schans, Rijksweg 95,  Mook; Aan de Niers, Kleineweg 12a, Gennep.

Openingstijd:
Van 11.00 tot 17.00 uur. Coronaregels worden in acht genomen. Entree is gratis.

Meer berichten