Afbeelding

Dit is waarom heel Groesbeek massaal haar vaste lasten checkt

Zakelijk

In de huidige tijd waarin alles steeds duurder wordt, is het belangrijk om te kijken waar er een mogelijkheid is om te kunnen besparen. Waar dit voor de één op de boodschappen is, is dit voor een ander op bijvoorbeeld de rekening voor stroom en gas. Kortom, genoeg mogelijkheden om iedere maand een paar tientjes extra over te kunnen houden. Wel zo fijn zo vlak voor de feestdagen. Maar wist jij dat er nog veel meer mogelijkheden zijn om je vaste lasten te kunnen reduceren. Vaak denken we namelijk dat overstappen een heel gedoe is, terwijl dit in de praktijk allemaal reuze meevalt. Des te belangrijker dus om dit artikel rustig en vooral aandachtig door te lezen. Hier vertellen we je namelijk exact waarom de mensen in Groesbeek massaal hun vaste lasten checken aan het einde van het jaar.

Nieuwe prijzen per 2023

Bijna alle aanbieders van zowel verzekeringen, abonnementen en ook energie, zullen de tarieven in het nieuwe jaar verhogen. Dit geldt overigens niet alleen voor de huidige partij, maar ook voor een eventueel nieuwe partij waar je mee in zee zult gaan. Echter is het wel verstandig om deze naast elkaar te houden. Het is namelijk heel goed mogelijk dat hier wel degelijk verschillen in zitten. Waar het ene bedrijf een verhoging nodig heeft van 3 procent, kan het zijn dat je huidige partij maar liefst 5 procent nodig heeft. Dit verschil kan ervoor zorgen dat je uiteindelijk beter kunt overstappen, omdat je dan voordeliger uit bent. Daarbij komt ook dat je allerlei nieuwe aanbiedingen krijgt en tal van leuke extra’s, maar daarover vertellen we je hieronder meer!

Leuke acties

Je zult zien dat wanneer je na het vergelijken van je autoverzekering je auto verzekeren bij een andere verzekeraar doet, deze verzekeraar zeker een leuk extraatje voor je heeft. Zo krijg je vaak allerlei kortingen en is vaak de eerste paar maanden een aanvullende verzekering helemaal gratis. Dit heeft als voordeel dat je voor een betere dekking, minder geld kwijt bent. Hoe fijn is dat? Het is daarom dus ook zeker aan te raden om ieder jaar alle abonnementen en verzekeringen die je hebt lopen, eens kritisch te bekijken. Je zult namelijk verstelt staan over het feit dat er mogelijkheden genoeg zijn om te kunnen besparen op de kosten.

Kosten besparen

De voornaamste reden waarom iedereen aan het einde van het jaar massaal bezig is met het vergelijken van zijn of haar vaste lasten, is natuurlijk om voor het nieuwe jaar te kunnen besparen op de kosten. We hebben namelijk dusdanig veel vaste lasten, dat enkele euro’s per contract al aanzienlijk verschil kan maken aan het einde van de maand. Zorg er daarom dus voor dat alles periodiek wordt gecheckt, want je zult verstelt staan van het feit hoeveel je er eigenlijk mee kunt besparen. Niet alleen geldt dat voor je vaste lasten overigens, maar ook voor het verbruik ervan. Door dagelijks een minuut of 5 minder lang te douchen, kun je per jaar enkele tientallen euro’s besparen. Hoe fijn is dat?

Uitgelicht

Digitale krant