speciaal ingevlogen vijfvoudig wereldkampioen bokskampioen Faldir Chahbari
speciaal ingevlogen vijfvoudig wereldkampioen bokskampioen Faldir Chahbari

ANYTIME FITNESS GROESBEEK BESTAAT NU 5 JAAR.

Zakelijk

GROESBEEK - In 2018 opende in Groesbeek de eerste Anytime Fitness club in de regio Gelderland. Sindsdien staat momenteel de teller op ruim 125 clubs in Nederland! In onze regio bevinden zich momenteel 3 Anytime Fitness clubs, namelijk in Groesbeek, Malden en Millingen aan de Rijn. 

Het unieke aan Anytime Fitness is de persoonlijke aandacht wat het leuk maakt. Maar ook het 24/7 concept waarbij je altijd kunt sporten op het tijdstip wanneer jij wilt. Ook in het weekend en ook ’s nachts (als je dat zou willen). Daarbij kun je met het lidmaatschap van een club ook bij alle overige clubs terecht. Zowel in Nederland maar ook in de rest van de wereld. En er zijn er maar liefst meer dan 5.500! Dat geeft leden veel vrijheid en gemak

Daarbij is het lidmaatschap voor onbeperkt gebruik en wordt je ook geholpen met fitness schema’s en trainingen. Het is zelfs mogelijk om thuis voor de buis te sporten met een Anytime Fitness Lidmaatschap. 

5 JAAR = 5X ACTIE !

Gezondheid is en wordt steeds belangrijker waarbij investeren in gezondheid loont! En wie jarig is trakteert! 

Het vijfjarig jubileum van Anytime Fitness Groesbeek wordt in de feestweek van 8 januari tot en met 16 januari gevierd met de volgende FORSE EXTRA’S bij je aanmelding (18 mnd). 

  • 1e maand Gratis SPORTEN
  • 2e maand Gratis SPORTTAS
  • 3e maand Gratis VOEDINGSADVIES
  • 4e maand Gratis PERSONAL TRAINING SESSIE
  • 5e maand Gratis SPORTMASSAGE

Maar neem hiervoor wel de gele bon mee van de advertentie in deze krant!! 

15 JANUARI OPEN DAG ACTIE

Op 15 januari is er ook een speciale open dag waarbij je van bovenstaande extra’s kunt profiteren. Maar natuurlijk kun je die dag ook terecht voor informatie, een hapje en drankje en onze bijzondere activiteiten. Het programma van de Open Dag van 10.00-16.00 uur is als volgt: 

  • 10.00-11.00 uur en van 11.00-12.00 uur: Boksclinic met Faldir Chahbari, 5 Voudig Wereldkampioen Muay Thai !! 
  • 10.00-15.00 uur: Inloop Inbody Gezondheidscheck – ontdek de samenstelling van je lichaam in spieren en krijg informatie over voeding. 
  • 12.00-15.00 uur: IJsbad Challenge, ga jij net als Wim Hof de uitdaging aan? Altijd al willen doen? Probeer het! Er zijn meerdere tijden en sessies beschikbaar. 

Alle activiteiten zijn GRATIS voor leden en niet leden/bezoekers! Wel graag aanmelden via ons e-mailadres groesbeek@anytimefitness.nl i.v.m. beperkte plaatsen. Je hoeft hiervoor dus geen lid te zijn! 

Natuurlijk hebben we ook aan onze leden gedacht. Ze kunnen op 16 januari genieten van een spetterende feestavond met een DJ in de club, een verloting, gezonde hapjes en voeding en leuke uitdagende spellen. 

Gratis 7 dagen Proberen!

Wellicht heb je plannen om het sporten in deze tijd weer op te pakken? Dan is nu het moment om je aan te melden. Daarbij kun je bij Anytime Fitness het sporten altijd eerst 7 dagen GRATIS PROBEREN! 

Meer informatie: www.anytimefitness.nl of stuur rechtstreeks een e-mail naar de club, groesbeek@anytimefitness.nl . Hier kun je je ook aanmelden voor de gratis 7 dagen proefperiode. Telefonisch: 024 – 20 20 953. Spreek gerust even in en wij bellen je terug indien je de voicemail krijgt. 

Uitgelicht

Digitale krant