Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Joop Verstraaten
Zaken Nieuws

Wervelende modeshow tijdens Wijnfeesten bij EvanE in Groesbeek

  Zakelijk

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – Tijdens de Groesbeekse Wijnfeesten houdt de Groesbeekse dames- en herenmodezaak EvanE aan de Dorpsstraat 34-B een wervelende modeshow met de laatste nieuwe snufjes van de najaarscollectie die volop in de winkel aanwezig is.

Anja en Henk Middendorp en Angelique zijn er helemaal klaar voor om ook deze derde modeshow sinds hun komst naar Groesbeek weer tot een groot succes te maken. Volgens Anja is het de bedoeling van deze show om de mensen te laten zien welke combinaties er met de nieuwe najaarscollectie mogelijk zijn. Niet alleen voor de dames is er volle keus van de bekende merken zoals Arma, Masons en Desoto, maar ook voor de heren is er de modernste mode in huis van Arma, A fish Named Fred, Masons, Strellson, Sun 68 en Desoto. Al met al reden te over om zowel zaterdag 23 of zondag 24 september vanaf 13.30 uur (inloop, de show begint om 14.00 uur) een bezoek te brengen aan EvanE aan de Dorpsstraat in Groesbeek.

Het bijzondere van deze show is dat de nieuwe najaarscollectie geshowd wordt door enkele vaste klanten. Anja en Henk zorgen ervoor dat de cliënten op beide dagen niets te kort komen; voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Ook hebben diverse plaatselijke ondernemers hun medewerking toegezegd aan deze modeshow. Om het geheel nog aantrekkelijker te maken is er tijdens de modeshow een gratis loterij, waarbij aantrekkelijke prijzen te winnen zijn.

Reageer als eerste
Meer berichten