Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Joop Verstraaten
Zaken Nieuws

Hemmy van Haaren bij top groentewinkels van Nederland

  Zakelijk

GROESBEEK - Zaterdagavond zijn bij De Schakel in Nijkerk de winnaars bekend gemaakt van de landelijke verkiezing 'Groenteman met Ster 2017'. De Groesbeekse Groente speciaalzaak Hemmy van Haaren aan de Dorpsstraat is bekroond met 1 ster en behoort daarmee tot de top van de Nederlandse Groentespeciaalzaken.

In totaal ontvingen 19 ambachtelijke groentespeciaalzaken in Nederland een of meerdere sterren. De sterren zijn het resultaat van een strenge beoordeling en een bekroning voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service , organisatie en klantgerichtheid. De sterwinnaars vertegenwoordigen de top van de Nederlandse groente – en fruitbranche.

Teamprestatie

Hemmy van Haaren is vol lof over zijn team, waarmee deze topprestatie is bereikt. "Iedere medewerker heeft zijn of haar rol binnen het bedrijf en met elkaar heeft dat ertoe geleid dat we bij de beste groentespeciaalzaken van Nederland behoren. Alle medewerkers verdienen daarvoor een pluim. We zijn dan ook super trots op ons team en de prestatie die we met elkaar hebben behaald", aldus Henny van Haaren.

"We vieren dit succes samen met onze klanten. Natuurlijk is deze bekroning een prachtige bevestiging van de inzet die we dagelijks leveren. Maar de echte beloning is het feit dat we iedere dag weer blije en tevreden klanten in onze winkel mogen ontvangen. Persoonlijk contact met de klant staat bij ons met hoofdletters geschreven. Onze klanten zullen de komende tijd dan ook zeker merken dat we wat te vieren hebben", aldus een trotse Hemmy van Haaren.

Reageer als eerste
Meer berichten