Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Joop Verstraaten
Zaken Nieuws

Eethuis Groesbeek neemt intrek in nieuw pand

  Zakelijk

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – Na ruim anderhalf jaar slopen en herinrichten heeft Eethuis Groesbeek afgelopen maandag zijn intrek genomen in het nieuwe pand aan de Burgemeester Ottenhoffstraat 2 in Groesbeek, tegenover het oude pand aan de Molenweg. In het nieuwe pand is een restaurant / cafetaria gevestigd.

Het restaurant biedt plaats aan liefst vijftig gasten die kunnen genieten van een fantastisch uitzicht over de Dorpsstraat. De naam is hetzelfde gebleven en blijft 'Eethuis Groesbeek'. In de zomer wordt er voor de ingang van het pand een gezellig terras ingericht. In het nieuwe onderkomen is een grote keuken gevestigd met oven en bakinstallatie waar de verse hamburgers , bijzondere kapsalon, diverse smaken pizza's, frites en een heel scala aan snacks, salades en schotels worden bereid. Tijdens het nuttigen van de diverse lekkernijen kan men ook gebruik maken van diverse dranken zoals bier en wijn maar ook koffie en thee zijn aanwezig in Eethuis Groesbeek.

De afhaalservice alsmede de bezorging van maaltijden en snacks tussen 16.00 en 23.00 uur blijft ook in de nieuwe zaak gehandhaafd (024 6636696). De openingstijden van Eethuis Groesbeek zijn dagelijks van 14.00 tot 24.00 uur. De vorige locatie van Eethuis Groesbeek aan de Molenweg is zondagavond om 24.00 uur officieel gesloten.

Reageer als eerste
Meer berichten