Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Coppes Hoorzorg bestaat bijna 5 jaar in Groesbeek!

  Zakelijk

GROESBEEK - De afgelopen maanden heeft Coppes Hoorzorg in Groesbeek nogal wat veranderingen doorgemaakt. Zo zijn ze onlangs verhuisd naar de nieuwe winkel aan Bellevue 2 te Groesbeek, recht tegenover Bruna en vieren ze binnenkort hun 5 jarige bestaan.

Wie een   ronde door deze prachtige winkel maakt ziet al snel de presentatie van de kleinste hoortoestellen en de meest geavanceerde apparatuur op het gebied van horen. Hoe kan het dat hoortoestellen tegenwoordig zo ontzettend klein zijn? En wanneer zijn ze aan vervanging toe?

Jochem Coppes: 'De ontwikkeling op het gebied van techniek gaat tegenwoordig razendsnel, zo ook die van de hoortoestellen. Gemiddeld genomen gaat een hoortoestel zo'n 5 jaar mee. Doordat de ontwikkeling zo ontzettend snel gaat, zijn ze relatief ook snel verouderd. Niet dat het hoortoestel ermee stopt na 5 jaar, maar het is meestal wel toe aan vervanging.  Zeker als je nagaat dat het dan al zo'n 25.000 uur in het oor heeft gezeten. De techniek die in zo'n klein hoortoestel zit, is enorm geavanceerd. Het toestel bevat een chip waarop alle inkomende informatie in no-time verwerkt wordt. Daarnaast worden er microluidsprekers en minimicrofoons gebruikt die tot de kleinste ter wereld behoren. En dat is allemaal weggestopt in een klein omhulsel dat intensief gebruikt wordt en ook nog eens blootgesteld wordt aan vocht en vuil. Kortom: een hoortoestel is enorm kwetsbaar en moet daarom op tijd vervangen worden om zo het beste gehoor te kunnen garanderen.'

Wilt u meer weten of nieuwe hoortoestellen uitproberen? Neem vrijblijvend contact op via: 024-8445599 of bezoek ons aan Bellevue 2 te Groesbeek!

Reageer als eerste
Meer berichten