Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Plus De Witt uitgeroepen tot beste supermarkt van Gelderland

  Zakelijk

BEEK-UBBERGEN – Plus De Witt is uitgeroepen tot de beste supermarkt van Gelderland. Daarnaast is de winkel ook nog in de prijzen gevallen voor beste groente en fruit afdeling van Nederland. Dat heeft de Stichting Supermarkt van het Jaar bekendgemaakt. Met de voorrondes nog vers in het geheugen, maakt Plus De Witt in Beek Ubbergen zich nu op voor de landelijke titel van Supermarkt van het Jaar 2017-2018.

Samen met nog veertien andere supermarkten, heeft Plus De Witt een plek in de landelijke finale bemachtigd en heeft daarmee 101 supermarkten achter zich gelaten. De beste van Nederland De titel 'Supermarkt van het Jaar' wordt uitgereikt aan de supermarkt, die zich onderscheid door uitstekende prestaties op het gebied van kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid, service, lokale marketing, ondernemerschap, personeelsbeleid en klantvriendelijkheid. De ontknoping van de verkiezing vindt plaats op 10 maart tijdens het finale-feest.

Beoordeling finale ronde

De deelnemende supermarkten hebben al zes vakjury-bezoeken, twee mysteryvisits en een consumentenonderzoek achter de rug. Op basis van deze resultaten is de top 10, aangevuld met provinciewinnaars die niet tot de top 10 behoren, door naar de finale. Supermarkten die kans willen maken op de landelijke titel moeten de komende maanden alles uit de kast halen voor de top jury, expert jury, de Jan Uffing jury en mystery shoppers.

Supermarkt van het Jaar verkiezing
De verkiezing wordt elke twee jaar georganiseerd door de stichting Verkiezing Supermarkt van het Jaar, dat bestaat uit Vakmedianet en het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel. Het bestuur wordt ondersteund door de Raad van Advies, bestaande uit afgevaardigden van de deelnemende formules.

Reageer als eerste
Meer berichten