Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Escape-route op De Duivelsberg met live-muziek en pannenkoeken

  Zakelijk

BERG EN DAL - Pannenkoekenhuis De Duivelsberg in Berg en Dal heeft op vrijdag 12 januari wat bijzonders in petto. Eenmalig kan er een bijzondere escape-route worden gelopen door het prachtige bos. Tijdens de route moeten deelnemers door verschillende opdrachten terug zien te komen bij het pannenkoekenhuis.

Midden in de winter, dat zorgt natuurlijk voor een ontzettend mooie sfeer. Na de tocht staan er pannenkoeken op het programma met nadien live-muziek van de Nijmeegse singer-songwriter Collin Hoeve. Hij zingt de hele avond lang te midden van kaarsjes, fakkels en vuurkorven.

Het natuurgebied kent een rijke historie, daar zijn de opdrachten tijdens de tocht dan ook op gebaseerd. Wist je bijvoorbeeld dat De Duivelsberg tot 1949 Wylerberg heette en tot Duitsland behoorde? Historische acteurs nemen de deelnemers tijdens de tocht mee op tijdreis. Van de prehistorie tot de oorlog en van de ijstijd tot nu.

Er wordt gestart op vier momenten tussen 17:00 en 18:00 uur die vrijdagavond. Kaarten zijn nog beschikbaar. Voor 22,50 euro neem je deel aan de tocht en geniet je van een pannenkoek, vier consumpties en een avond vol muziek. Op de Facebook-pagina van De Duivelsberg staat meer informatie en zijn er kaarten te bestellen.

Reageer als eerste
Meer berichten