Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Dave van Hout
Foto: Dave van Hout
Zaken Nieuws

MaxStudios uitgeroepen tot de beste dansschool van Gelderland

  Zakelijk

NIJMEGEN - De in Nijmegen gelegen dansschool MaxStudios is in het nieuwe tv-programma 'De beste van Nederland' door RTL4 uitgeroepen tot beste dansschool van Gelderland. MaxStudios geeft aan trots te zijn op deze benoeming en gaat nu de strijd aan met andere provincies voor de titel 'Beste dansschool van Nederland'.

MaxStudios wordt gerund door de familie Odarty. De allround dansschool heeft in het voorjaar van 2015 zijn intrek genomen in Dukenburg aan de Van Rosenburgweg 6 (zijkant Triavium). Zij verzorgen een breed aanbod aan danslessen, waaronder kidsdance, streetdance/hiphop en breakdance, maar ook modern, showdance, dancehall, female hiphop en afrodance. MaxStudios staat daarnaast bekend om workshops die gegeven worden door bekende (inter)nationale choreografen. Zo hebben choreografen van Beyoncé, Usher en Justin Bieber workshops verzorgd, en hebben ook de Nederlandse (en Vlaamse) choreografen Timor Steffens, Vincent Vianen en Min Hee Bervoets hun dans-skills overgedragen.

Met het nieuwe tv-programma 'De beste van Nederland' slaat RTL4 een nieuwe weg in op het gebied van televisie maken. Zo leveren de verschillende participanten zelf beeldmateriaal aan, onder andere in de vorm van vlogs. Het idee hierachter is persoonlijkheid, karakter en realiteit, aldus MaxStudios. Op zaterdag 28 april om 16:00 uur zal de aflevering op RTL4 te zien zijn.

Wil je dat een dansschool uit Nijmegen deze prijs gaat winnen? Dan moet je zeker op MaxStudios stemmen!

MaxStudios Nijmegen, Van Rosenburgweg 6 (zijkant Triavium); 06 26484206; www.maxstudios.nl.

Meer berichten