Logo gemeentenieuwsonline.nl

Autobedrijf Roelofs wordt Autovakmeester Roelofs

  Zakelijk

MALDEN - Begin september is Autobedrijf Roelofs op de grens Malden-Molenhoek omgetoverd tot Autovakmeester Roelofs. Na ruim 50 jaar heeft de eigenaar van het familiebedrijf, Tonnie Roelofs, besloten om zich met één van zijn twee vestigingen aan te sluiten bij de garageformule van PartsPoint Group. Hiermee kan hij eigen baas blijven, dezelfde service aan zijn klanten bieden, maar dan wel met extra voordelen voor de klanten.

In dezelfde periode heeft Tonnie besloten dat zijn tweede vestiging in Malden zich gaat richten op schadeherstel, en niet meer op onderhoud en reparaties. Enthousiast vertelt hij over beide keuzes: "De werkzaamheden voor onderhoud en reparaties zullen bij de Autovakmeester-vestiging aan de Rijksweg worden uitgevoerd. Onze filosofie is om onze klanten op een laagdrempelige wijze betrouwbare service te bieden voor alle automerken, en dat kan als Autovakmeester! Een goed voorbeeld hiervan is de 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties."

Ton Sieljes, de Formule Manager van Autovakmeester, is blij met de nieuwe deelnemer in Heumen: "Met deze allround garage hebben wij vakmannen in huis gehaald. Zij krijgen vanuit ons technische ondersteuning en trainingen, zodat zij alle service kunnen blijven bieden. Denk bijvoorbeeld aan Apk-keuringen, diagnoses, en ga zo maar door." De klanten van deze 'local hero' kunnen rekenen op: 24 Maanden garantie op onderdelen en reparaties; Onderhoud en reparatie van alle merken; Uitsluitend gebruik van A-merkonderdelen; Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie; Goed opgeleide en servicegerichte technici."

Autovakmeester Roelofs, Rijksweg 225, 6582 AA Molenhoek, 024 3584224.
Schadeherstel Roelofs Broekkant 51, 6581 AD Malden, 024 3580334; www.autoroelofs.nl.

Meer berichten