Logo gemeentenieuwsonline.nl
Hospice Huis Wilma.
Hospice Huis Wilma.

Open dag bij hospice 'Huis Wilma'

  Zakelijk

MOOK - Op veler verzoek is er op zaterdag 9 november een open middag georganiseerd bij hospice 'Huis Wilma'.

"U bent welkom tussen 13.00 en 15.00 uur. Deze middag kunt u een eerste indruk opdoen van de verblijfsruimtes van de patiënten, personeel en vrijwilligers.
Hospice 'Huis Wilma' is op de inrichting na, bijna klaar en daarom is iedereen welkom om alvast een kijkje te nemen op deze unieke locatie.

De opname in het hospice is mogelijk als iemand ernstig ziek is en een levensverwachting heeft van drie maanden of minder. Meer informatie volgt later na de officiële opening. Misschien heeft u nog wel nuttige tips of ziet u zich hier al werken als professional of vrijwilliger. We horen het graag van u. Tijdens de open middag staat de koffie natuurlijk klaar."

Routebeschrijving
"U kunt Hospice 'Huis Wilma' vinden aan de Cuijksesteeg 2 in Mook. Komend vanuit Malden neemt u op de Rijksweg de afslag rechts richting Boot- en fietsverhuur Dolfijn. Komend vanuit Plasmolen neemt u op de Rijksweg de afslag links richting Boot- en fietsverhuur Dolfijn. Na zo'n 250 meter vindt u hospice 'Huis Wilma' aan de linkerzijde. U kunt op het terrein zelf parkeren."

Meer berichten