Leden KBO Beek actief bezig. (foto: René Hendriks)
Leden KBO Beek actief bezig. (foto: René Hendriks) Foto: René Hendriks

Nieuws van KBO Beek

Algemeen

BEEK - Donderdagmiddag 8 juli om 14.30 uur is het dan eindelijk zo ver. KBO Beek mag weer bij elkaar komen en dat gaan zij van de KBO dan ook doen in hotel `t Spijker. Wel nog op anderhalve meter afstand en een mondkapje waar die anderhalve meter niet mogelijk is.

“Ontvangen doen wij u met koffie en gebak, naderhand nog een consumptie. U kunt u voor deze middag opgeven tot 6 juli. Een telefoontje naar Gérard of een briefje in de brievenbus is voldoende. Wij verwachten u. Deze middag maken wij ook ons programma voor de zomermaanden bekend. Een dezer dagen ontvangt u onze nieuwsbrief, de volgende nieuwsbrief pas eind augustus. Onze lijndansgroep is op zoek naar een dj, iemand die zorgt voor de muziek.

Draagt u onze lijnsdansgroep een warm hart toe, laat het aan ons weten. Onze Bewust Ouderen Fitnessgroep verwelkomt graag nog enkele leden. Heerlijk je lichaam en geest ontspannen op de maandagmiddag, je kunt er de gehele week weer tegen. Nu proberen, kom om 16.45 uur naar de sporthal in het Kulturhus Beek en doen mee.

Voor twintig euro per kalender jaar bent u lid van de KBO Beek. Doe het nu en geniet u van alles wat de KBO Beek u iedere keer weer opnieuw biedt, zoals tien maal per jaar een magazine met onze nieuwbrief. Voor alle info over de KBO Beek, bel 024 3226377.”

Uitgelicht

Digitale krant