Beginnersbridgecursus in Malden

Algemeen

MALDEN - Bridge Club Malden organiseert dit najaar opnieuw een bridge cursus voor beginners.

Al een aantal jaren wordt door Bridge Club Malden met succes en groot enthousiasme van zowel bridge-docent Ryks de Jong als cursisten bridgecursussen georganiseerd voor beginners en gevorderden. Een avondje bridge spelen met vrienden of familie is een gezellige activiteit.

Woensdag 8 september start een beginnerscursus. In dertien bijeenkomsten van 10.00 tot 12.30 uur krijgen de cursisten de beginselen van het bridge spel onder de knie. Voor iedereen die van een spelletje houdt is het tempo van de cursus goed te volgen.
De cursus is gebaseerd op de lesmethode ‘Bridge in een flits’ van Berry Westra. Dit is een moderne lesmethode (vijfkaart hoog) van de Nederlandse Bridge Bond. De lessen worden gegeven door Ryks de Jong, gediplomeerd bridgedocent en wordt gegeven in MFC Maldensteijn, Kerkplein 8 in Malden. De kosten zijn 130 euro voor  dertienbijeenkomsten van 2,5 uur. Aanmelden kan vóór 1 september en voor meer inlichtingen: Annemiek Mannaerts 024 3581117 of secretaris@bridgeclubmalden.nl. Of kijk op www.bridgeclubmalden.nl. Bridge is een gezellige en waardevolle investering voor nu en later.

Uitgelicht

Digitale krant