Dal van Palland. (foto: Niek Backus)
Dal van Palland. (foto: Niek Backus) Foto: Niek Backus

Ontdek de onbekende heuvelrug...

Algemeen

BEEK - IVN-gidsen nemen een ieder graag mee de heuvelrug op. ‘Via het dorpje Beek lopen we via de wat onbekendere paadjes steil omhoog en kijken of we nog wat leuke planten kunnen ontdekken.”

Dit is een wandeling van klimmen en dalen en dat moest het trammetje over beroemde bergspoor van vorige eeuw ook. We kijken of hier nog sporen van terug te vinden zijn. Daarna steken we de oude Duitse grens over en komen in het lieflijke dal van Palland.

In dit oude cultuurlandschap met vlechtheggen, boomgaarden en graften genieten we van het on-Nederlandse landschap met uitzichten en vergezichten. Start is zondag 29 augustus 14.00 uur (-16.00 uur) bij hotel-restaurant ‘t Spijker, Rijksstraatweg 191 in Beek (gemeente Berg en Dal).

Meedoen kan alleen na aanmelding via e-mailadres: niekx66@gmail.com met vermelding van naam en aantal deelnemers. Er kan een beperkt aantal deelnemers mee. Kosten: twee euro voor volwassenen, gratis voor jongeren onder 16 jaar, voor IVN en KNNV-leden en leden van Groei en Bloei.

Uitgelicht

Digitale krant