De Kels gaan weer repeteren!

Algemeen

GROESBEEK - Zanggroep De Kèls hadden vóór aanvang van de corona al aangekondigd om na jaren van veel succes hun activiteiten af te sluiten met een groots afscheidsoptreden.

Als gevolg van de door de overheid opgelegde beperkingen in verband met de pandemie Covid-19  vielen kort na die aankondiging helaas de repetities uit en daarmee ook de afscheidsactiviteiten. Momenteel ziet het ernaar uit dat deze beperkingen in het najaar 2021 goeddeels zullen worden opgeheven. De definitieve berichten hierover verwacht de regering komende september te kunnen verkondigen.

Vooruitlopend daarop en met optimisme starten De Kèls woensdag 18 september weer met hun repetities in het cultureel centrum De Mallemolen te Groesbeek in de verwachting dat de toegezegde afscheidsconcerten alsnog kunnen doorgaan. Zodra er duidelijkheid komt van de overheid zal er nader bericht komen over de kaartverkoop en dergelijke.

De geplande data van die twee optredens zijn:

Weekend van 15 oktober in Dorpshuis De Sprong Ooij en weekend van 10 december in cultureel centrum De Mallemolen Groesbeek.

Uitgelicht

Digitale krant