(foto: Jannie Bakker)
(foto: Jannie Bakker) Foto: Jannie Bakker

Wandelen met aandacht

Algemeen

GROESBEEK - Op  woensdag 25 augustus is er een meditatieve zomerwandeling rond Groesbeek. De start is bij de serre van de protestantse kerk, Kerkstraat 18 in Groesbeek. De wandeling begint om 9.45 uur. Het thema voor de wandeling is: oogsten. Welke oogst zien we in ons eigen leven? Welke vruchten bij anderen? Zo maar twee vragen om in stilte over na te denken tijdens de wandeling.

Er wordt een uur gewandeld in een rustig tempo. De natuur kan met aandacht ervaren worden. Het eerste half uur is de wandeling in stilte, het tweede half uur kunnen gedachtes met elkaar gedeeld worden, maar dat hoeft niet. Wie wil kan ook in stilte verder blijven wandelen. Rond 11.00 uur is de afsluiting in de kerk met het aansteken van een kaarsje voor iedere deelnemer en daarna is er een kopje koffie/thee. Iedereen is van harte welkom. Ook vakantiegangers.

De wandeling wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken van Groesbeek, er zijn geen kosten aan verbonden. Ria Hopman en Jannie Bakker begeleiden de wandeling.

Opgave is in verband met corona nog wel nodig en kan per mail: riahopman@xs4all.nl, maar mocht men geen toegang tot internet hebben, kan het ook telefonisch: 024 3976154.

Uitgelicht

Digitale krant