Maike van de Corput en Marieke Kruissen. (foto: Marieke Rongen)
Maike van de Corput en Marieke Kruissen. (foto: Marieke Rongen)

In de Beleefkeuken maak je een gezonde stap praktisch en gezellig!

Algemeen

HEUMEN - Alles gaat over gezonde leefstijl… maar hóe dan? Dat kan anders, gewoon door te dóen, vinden ze bij de Beleefkeuken.

Want gezond leven is belangrijk, zeker nu. Dus zijn Marieke Kruissen- leefstijlcoach en horecaondernemer en Maike van den Corput – voedingskundige en verpleegkundige- middenin ‘corona-tijd’ de Beleefkeuken gestart.. Een keuken voor jong tot oud met een huiselijke sfeer en een keukentafel waaraan gekeuveld kan worden, want verbinden is een sleutelwoord. Een keukentafel waaraan onderwerpen als koolhydraten en gezonde tussendoortjes aan de orde komen en waar vervolgens ín de keuken gekookt kan worden. Want hoe kun je leren over een gezonde leefstijl, als je niet in je eigen keuken aan de slag kunt? Is de filosofie van de Beleefkeuken. Oftewel; laagdrempelige info, alleen weegschalen voor echte seizoensgebonden voeding in deze keuken, een beleving creëren door te doen, te verbinden, vragen te kunnen stellen en vervolgens met een hoofd en lijf vol nieuwe informatie naar huis. Ik zeg: dóen! Die Beleving in de Beleefkeuken!

Open Beleefkeuken op 24 oktober 14.00-16.00 uur. “Kom gerust een kijkje nemen.” Beleefkeuken.nl. Landgoed Bergzicht, Rijksweg 232, Heumen-Molenhoek

Uitgelicht

Digitale krant