Winst voor Groesbeekse Boys

BREEDEWEG - Een week na de winst op de Braak wist het team van trainer Bas Hendriks ook vrij eenvoudig van Vitesse ‘08 te winnen. De wedstrijd die op zaterdagavond in Gennep gespeeld werd eindigde in een 0-4 eindstand.

In het eerste gedeelte van de wedstrijd ging de strijd nog gelijk op. Na een half uur voetballen scoorde Glenn Wijnhoven uit een corner. Daarna was het Jan van Hoof die de 0-2 aantekende eveneens uit een corner. Voor rust was het Sander de Bruin die na een mooie aanval voor 0-3 tekende. In de tweede helft was het eenrichtingsverkeer richting het doel van de Gennepenaren. Het was uiteindelijk Gijs Müskens die nog wist te scoren.

Zondag 24 oktober staat de eerste derby van Breedeweg van dit seizoen op het programma. Groesbeekse Boys gaat op sportpark Kapittelland bij Rood Wit op bezoek. Aanvang van deze wedstrijd is 14.00 uur.