Wie wordt de opvolger van Prins Sjaak? (foto: Erik Hendriks)
Wie wordt de opvolger van Prins Sjaak? (foto: Erik Hendriks)

Carnaval Alde Hap Mook in de startblokken

Algemeen

MOOK - Achter de schermen is de Mookse Alde Hap alweer druk bezig met het programma voor het nieuwe carnavals-seizoen. Grote vraag is daarbij: Wie wordt dit jaar de opvolger van Prins Sjaak?

Door alom bekende omstandigheden is Sjaak met zijn gevolg het langstzittende Prinsengezelschap in de geschiedenis van de Mookse seniorencarnaval. Maar op de komende prinsenzitting wordt waardig afscheid genomen. De eerste aftercorona-Prins staat al te trappelen om het nieuw carnavalsjaar in te luiden.
Het afscheid van prins Sjaak en de onthulling van de nieuwe prins is op zondagmiddag 12 december om 14.00 uur. Het Moks Cafè aan de Groesbeekseweg is dan omgebouwd tot carnavalstempel.

Deze middag is voor alle ouderen van Mook en omgeving gratis toegankelijk, en een heerlijke kop koffie staat klaar. Ook de carnavalsvrienden van Gries en Nie Wies uit Milsbeek en De Waggelaars uit Gennep zullen deze middag samen met de Alde Happers meevieren. Er wordt een gevarieerd programma geboden met diverse optredens van lokale en andere artiesten. En als klapstuk natuurlijk de Prins-onthulling.

Er wordt rekening gehouden met de op dat moment geldende corona-maatregelen.Er zal toegangscontrole plaatsvinden, waarbij wordt gevraagd om een ID-bewijs en een coronatoegangsbewijs. Iedereen van 50 jaar of ouder, die graag vriend of lid van de Alde Hap in Mook wil worden, is welkom bij deze enthousiaste club. Voor Info en aanmelden als vriend of lid kan men altijd terecht bij een van Alde Happers.

Uitgelicht

Digitale krant