Passion 2019.
Passion 2019. Foto: David van Haren

Geen Gruusbekse Passion dit jaar

Algemeen

GROESBEEK - Gruusbêkse Passion’ zorgt voor kippenvel. Dit was de kop in de Gelderlander op 19 april 2019. Voor het eerst in Groesbeek een Passion concert met twee dagen een bomvolle kerk, en nog mensen teleur moeten stellen. De samenwerking tussen Fanfare Jubilate deo, Trente Plus, Music on Demand, Bas als Jezus, Marcel als Judas, Ineke en Yvonne als Maria, Roland als Pontius Pilatus en vele anderen. Geweldig was het van alle kanten ook alleen maar lof    

Dit jaar was het plan om weer minstens voor evenveel kippenvel te gaan zorgen de tweede editie van de Gruusbêkse Passion. De voorbereidingen waren in volle gang al meer dan een halfjaar. Uitzoeken van muziek, overleg met parochie over het gebruik van de kerk, repetitie van koor, solisten, band en fanfare.

En toen kwam de zoveelste lockdown en lag weer alles stil. “Afgelopen week hebben we na veel wikken en wegen moeten besluiten dat het geen haalbare kaart is om in april de evenement weer te organiseren en hebben we met pijn in het hart besloten het te verplaatsen naar Pasen 2023. Dus reserveer alvast in uw agenda 7 & 8 april 2023.”

Uitgelicht

Digitale krant