Overzichtje van de prachtige natuur in Groesbeek.
Overzichtje van de prachtige natuur in Groesbeek. Foto: Vitaal Zuid

Vitaal – Zuid organiseert een unieke wandeltocht door de prachtige natuur van Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK – Op zondag 29 mei houdt Vitaal – Zuid ( een onderdeel van De Treffers ) in samenwerking met Werkgroep Milieubeheer Groesbeek een unieke wandeltocht door de prachtige natuur van Groesbeek. 

De route gaat als volgt; Vanaf Sportpark Zuid naar De Bruuk, De Leigraaf, De Groesbeker, De Beverdam, Het Voedselbos, De Ashorsterbeek, Het Wim van Wiespad en weer terug naar sportpark Zuid.

Het programma is als volgt; 13.00 tot 13.30 uur Inloop in de kantine van Sportpark Zuid; 13.30 tot 13.45 uur Korte inleiding van Henny Brinkhof (WMG); 13.45 tot 14.15 uur vertrek vanaf Sportpark Zuid.
Bij camping ‘Bij Ons aan de Cranenburgsestraat is er een pauze en krijgen de wandelaars de gelegenheid vragen te beantwoorden voor de kwis.
16.30 tot 17.30 uur is de verwachte terugkomst van d wandelaars op Sportpark Zuid; 17.30 tot 18.30 uur is gezellig samenzijn in het clubgebouw van De Treffers.

De kosten voor deze unieke wandeltocht bedragen 7,50 euri en onder de 16 jaar 2,50 per persoon. Aanmelden kan men bij www.vitaal-zuid/doelgroepen/bedrijvig-zuid/kalender/.

Uitgelicht

Digitale krant