Afbeelding
Foto: Henny Janssen

Grote Zomermarkt SV Juliana 31 Malden

Algemeen

MALDEN - Elke jaar organiseert voetbalclub Juliana de tweede zondag van januari een rommelmarkt op het eigen sportpark De Broeklanden. Door corona week de club verleden jaar uit naar de zomer en het was ouderwets gezellig. In combinatie met het lekkere weer was het zelfs zo’n succes dat de club  besloot ook dit jaar weer een rommelmarkt in de zomer te organiseren.

Waarom is deze rommelmarkt zo populair? De talloze vrijwilligers steken veel tijd in het omtoveren van hun verkoopplek tot een eigen winkeltje. Het aanbod is netjes gesorteerd van sport en spel tot electronica en van huishoudartikelen tot cd’s en kleding. Er is een dj voor de muziek, een loterij, uitgebreide catering en een fijn terras om even bij te komen van al die geslaagde aankopen. Misschien is het wel de grootst rommelmarkt in de regio en…het is er reuzegezellig!

Wat is er verder bijzonder aan de rommelmarkt? Het hoofddoel van de markt is extra geld binnen te halen voor de jeugd van Juliana. Extra materialen zoals doeltjes en ballen, maar ook budget voor teamactiviteiten. Sierra Leone Vereniging Arnhem is blij met sportkleding en attributen die niet verkocht worden, die gaan naar Sierra Leone. Daar wordt het dan toebedeeld aan kinderen die deze spullen maar al te goed kunnen gebruiken.

De markt opent op 3 juli om 10:00 en sluit om 15:00 uur. Spullen voor de rommelmarkt inleveren kan nog op zaterdag 18 juni van 10:00 tot 15:00 uur, zaterdag 25 juni van 10:00 tot 15:00 uur en vrijdag 1 juli van 9:00 tot 17:00 uur. 

Uitgelicht

Digitale krant