Spelersgroep Volwassenen toneelvereniging Steeds Hoger. (foto: Hans Jansen van Benthum)
Spelersgroep Volwassenen toneelvereniging Steeds Hoger. (foto: Hans Jansen van Benthum) Foto: Hans Jansen van Benthum

Komisch-spannende voorstelling door toneelvereniging Steeds Hoger

Algemeen

MALDEN - De komisch spannende voorstelling Hotel Hellman opgevoerd door toneelvereniging Steeds Hoger. Een klucht van Richard Molenschot. Hotel Hellman is een eigentijdse, vrolijke en absurde ode aan Fawlty Towers en zit vol intriges en verrassingen. 

De hysterische hotelmanager bezorgt zichzelf, het ene probleem na het andere. Tegengewerkt door zijn Duitse schoonmoeder, zijn naïeve en musicalminnende vrouw en de goedlachse, maar overnieuwsgierige buurvrouw probeert hij zijn belachelijk rijke tante in te palmen om geld te investeren. Terwijl de hulp probeert te redden wat er te redden valt, maken de gasten er uiteindelijk een zootje van. Een zuipende acteur en een zijige dokter zijn nog tot daar aan toe.
Met de komst van de voormalig ‘goochelassistente’ van de manager wordt het pas echt chaos. Iedereen verbergt wel iets.  Hoeveel getrouwde mannen geloof je nog? Hoeveel alcohol kan een mens naar binnen werken? In het hotel zijn alle personages ervan overtuigd dat zij dat tot het einde der tijden vol kunnen houden. Totdat het eerste lijk uit de kast komt. Letterlijk.

Deze voorstellingen zijn te zien op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni om 20.00 uur en op zondag 26 juni om 14.30 uur in multifunctioneel centrum Maldensteijn, Kerkplein 8 in Malden. Entree tot 16 jaar of volwassenen ouder dan 65 jaar:  5,00, volwassenen: 7,50 euro.

Reserveren kan via www.steedshogermalden.nl. Vind ons leuk op facebook: Toneelvereniging Steeds Hoger.
Volg ons ook op twitter: @steedshoger.

Uitgelicht

Digitale krant