Popkoor Springtime luistert jubileumfeest tennisvereniging op.
Popkoor Springtime luistert jubileumfeest tennisvereniging op. Foto: Theo Kersbergen

Popkoor springtime weer springlevend bij jubileum TV Malden

Algemeen

MALDEN - Na ruim twee jaren niet meer te hebben opgetreden was het weekend van 11 en 12 juni druk voor Popkoor Springtime. Hun eerste echte optreden sinds de coronacrisis. 

De leden van het koor stonden te trappelen om hun unieke arrangementen van bekende en minder bekende popsongs weer voor publiek te laten klinken. Het koor is druk aan het repeteren voor een nieuwe theatershow in najaar 2023, maar tussendoor is het bestaande repertoire nog steeds goed voor enthousiaste reacties.

Na zaterdag bij ‘Nijmegen Klinkt’ de harten van het publiek in de stad gestolen te hebben, stond Popkoor Springtime zondag alweer in Malden op het podium bij de plaatselijke Tennisvereniging. Het koor verzorgde daar een luisterrijke en swingende afsluiting van een geslaagd jubileumweekend van de vereniging. Het koor wil graag die rol spelen: muzikale omlijsting en ondersteuning van evenementen die voor de Heumense gemeenschap van belang zijn. 

Om de ambities ook naar de toekomst toe waar te kunnen blijven maken is er nog ruimte voor nieuwe zangers. Het koor telt vijf stemgroepen, van sopranen tot bassen. Het tekort aan stemmen is het nijpendst bij de bassen, maar in elk bereik zijn nieuwe leden welkom.

Uitgelicht

Digitale krant