Seniorencafé Burgerlust.
Seniorencafé Burgerlust. Foto: Esther Otten, Nieuws uit Nijmegen

Dansavond Seniorencafé Burgerlust

Algemeen

NIJMEGEN - Dinsdag 28 juni gaan in Seniorencafé Burgerlust in OBG Nijmegen de voetjes weer van de vloer.
Toegang is gratis. Ook nieuwkomers en alleengaanden zijn meer dan welkom. Muzikaal entertainer Tom Meuwese maakt er samen met de gasten vast weer een gezellige avond van.

Seniorencafé Burgerlust organiseert elke tweede en vierde dinsdag van de maand een dans- en  muziekavond in OBG Nijmegen. De avonden zijn voor 60-plussers die houden van een dansje en een praatje. Vaste entertainers staan garant voor een gevarieerde en gezellige avond met foxtrot, wals; maar ook beat en line dance horen tot het repertoire. Burgerlustvrijwilligers zorgen beurtelings voor de bar, bediening en (gratis) hapjes.

Gezond oud worden

OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen gezien wordt en iets voor anderen kan betekenen. Daarom stelt OBG het gezellige Grand café graag open voor deze dansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten. Ervaar het zelf en loop eens binnen voor een kopje koffie of een broodje. Van harte welkom!

Seniorencafé Burgerlust, elke tweede en vierde dinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur, OBG, Prof. Cornelissenstraat 2 inNijmegen. Zaal open vanaf 19.00 uur.

 

Uitgelicht

Digitale krant