Veel aandacht voor de imker in Heumen.
Veel aandacht voor de imker in Heumen. Foto: René Hendriks

KBO Beek bezoekt Imkerij Immenhof in Heumen

Algemeen

BEEK - Donderdagmiddag 11 augustus bezocht de KBO Beek het familie bedrijf de Imkerij Immenhof in Heumen. De bus van vervoersbedrijf Leenders vertrok om half twee voor dit vakantie uitje.

Daar aangekomen werden ontvangen door en werden er enkele geurige kopjes koffie met een gebakje genuttigd.

Na de prettige ontvangst kregen we van eigenaar Marcel Hallmans een twee uur durende rondleiding door de imkerij en de fraaie tuinen aangelegd door zoon Jaimy Hallmans, bij de afsluiting van deze humoristische rondgang hebben we nog genoten van een heerlijke versnaperingen van het bedrijf. Hierna kon men nog op eigen gelegenheid de uitgebreide producten van het bedrijf bekijken.

Om half vijf stond onze bus klaar die lekker koelde was om ons weer naar Beek te brengen. Diegene die zich voor het driegangen menu hadden opgegeven sloten de dag af op het terras van hotel `t Spijker met een voortreffelijke diner.

Volgende activiteiten:
Vrijdag 29 augustus, grote fietstocht met Magda Hectors.
Donderdag 8 september, uitstap museum Terug In De Tijd.
De lijndansgroep begint op woensdag 24 augustus.
De B.O.F. Begint op maandag 5 september.
Het Koersballen start weer op woensdag 7 september

De KBO Beek is ook in de vakantietijd actief voor haar leden, wilt u ook alles van dichtbij meemaken wat de KBO Beek u te bieden heeft, voor 20 euro per kalender jaar zit u altijd vooraan. Voor meer info: 024 3226377.

Uitgelicht

Digitale krant