Zomaar een idee? Wel nee!

Algemeen

GROESBEEK - Wat is de bedoeling. Het lijkt ons een leuk en goed idee een middag met gelijkgestemden samen te komen om over moes tuinieren, en allerlei andere zaken die met de natuur te maken hebben, van gedachten te wisselen. Je kan dan denken aan moes tuinieren : ideeën en kennis uitwisselen over groenten, planten, kruiden, paddenstoelen en hun veelzijdigheid: samen erop uit de natuur in : samen een bijenhotel maken: samen meer leren over eetbare planten, paddenstoelen en kruiden: samen poten van groenten en of kruiden.

Stel je hebt geen tuin; een kleine tuin; een tuin die niet te bewerken is of de wachtlijst bij volkstuin is enorm lang. Dan kun je altijd nog iets samen ondernemen. Een tuin op een vierkante meter; poten in een pot of in een plastic zak. Heb je je altijd al afgevraagd wat je allemaal kan doen met zevenblad, of juist lekkere recepten ermee. Sluit dan 11 september aan om 14.00 uur. Op zondag 11, zondag 18 en zondag 25 september van 14.00-16.00 uur ben je welkom in het Kulturhus in Beek, roerdompstraat 6.

Voor de eerste keer regelen we een activiteit maar we willen graag samen, op basis van ieders interesses en ieders bijdrage, bedenken wat we de volgende keren kunnen gaan doen. Heb je vragen, heb je kennis die je wil delen of heb je goede ideeën? Sluit dan aan!

Het is leuk; het is leerzaam; het is zelfredzaam; en het is duurzaam.
Voor vragen of informatie petra.kregting@fortewelzijn.nl.

Uitgelicht

Digitale krant