Volleybal Club Malden in training.
Volleybal Club Malden in training. Foto: Theun de Groot

Kennismakingstoernooi bij Volleybal Club Malden

Algemeen

MALDEN - 18 oktober 1962, de dag dat Volleybal Club Malden is opgericht! In het kader van het komend 60-jarige jubileum, organiseert de club een Kennismakingstoernooi op zondag 16 oktober van 10.00 - 13.00 uur. Niet alleen om haar jubileum te vieren, maar ook om kennis te maken met andere heren/dames volleyballers. 

De heren en dames teams kunnen namelijk nog wel enthousiastelingen gebruiken. Voorzitter Toon Janssen: “Het is geweldig dat onze spelers dit initiatief hebben genomen. Een uitstekende manier om mensen in en rond Malden kennis te laten maken met onze teams. Het toernooi is op basis van individuele inschrijving, zodat de deelnemers in een gemixte team een paar lekkere potjes kunnen spelen op de zondagochtend.”

“In ons herenteam is een kleine groep van 5-6 spelers een aantal jaar geleden begonnen met trainingen en het is mooi om dit groepje zo fanatiek bezig te zien. Om daarna partijspel te spelen met de andere spelers. Een gezamenlijke afvaardiging doet ook mee aan de recreantencompetitie in Cuijk. Op de ranglijst is duidelijk te zien dat de trainingen hun effect hebben gehad. Erg leuk! Maar ook de dames hebben een mooi team met eigen trainer Paul Verweij die iedere week weer een goede training in elkaar zet. Ook het damesteam is een erg enthousiaste groep! Ik ben er van overtuigd dat dit laagdrempelige toernooi zal helpen om beginners, ervaren of inactieve volleyballers lekker te laten sporten. Ik kijk er naar uit om een ieder te ontmoeten op 16 oktober!”

Aanmelden en informatie: toernooivcmalden@hotmail.com Locatie: Feel Fit Center Malden. Kosten: 5 euro per persoon. Beperkt aantal plekken beschikbaar.

Uitgelicht

Digitale krant