Bridgers komen naar De Slenk voor de prijsuitreiking.
Bridgers komen naar De Slenk voor de prijsuitreiking. Foto: Jet Jacobs

Elfde Groesbeekse Wijngaardendrive met 144 bridgers

Algemeen

GROESBEEK – Liefst 144 bridgers zijn zaterdagmorgen 10 september op pad gegaan om deel te nemen aan de elfde Groesbeekse Wijngaardendrive georganiseerd door de Groesbeekse bridgeclub De Groebelton. In totaal moesten 72 bridgeparen het tegen elkaar opnemen . 

Deze traditionele Wijngaardendrive werd gespeeld in diverse wijngaarden in en rondom Groesbeek in zes rondes van vier spellen. Elke ronde heeft plaats gevonden in een andere wijngaard. Gezien het weer zijn de meeste spelen binnen gespeeld. Tussen de bridgerondes was er voldoende tijd voor de bridgers om naar een andere wijngaard te gaan met fiets of met auto. De bridgers werden zaterdagmorgen om 09.30 uur ontvangen bij Dorpshuis De Slenk waar de aanmelding plaatsvond. 

De deelnemende wijngaarden waren; De Heikant, De Plack, Wijnbouwcentrum Groesbeek, Zonneklaar, Klein Amerika en De Slenk. Na afloop was er een gezellig samenzijn in dorpshuis De Slenk onder het genot van een hapje en een drankje en daar werd bekend gemaakt door de voorzitter van bridgeclub De Groebelton mevrouw Els de Witte-Van der Schoot . Winnaar was het echtpaar Anja en Raymond Daniels uit Nijmegen. Het echtpaar was al eerder in de prijzen gevallen. De naam zal worden toegevoegd op de winnaarsschaal die bridgeclub De Groebelton daarvoor ter beschikking heeft gesteld.

Uitgelicht

Digitale krant