Groene Doedag Breedeweg

Algemeen

BREEDEWEG - Op 30 september wordt de westkant van Breedeweg samen met inwoners groener en mooier gemaakt. “Wij van De Groene Doedag helpen de inwoners van deze buurt gratis een tuintje van één vierkante meter aan te leggen in hun voortuin. Hiermee pakken we meteen wateroverlast en verdroging in de wijk aan.”

We zijn die dag van 12.00 tot 17.00 uur met kraampjes aanwezig in de buurt. Hoe werkt de Groene Doedag? Inwoners halen zelf stenen, grind en zand uit hun voortuin. Er staan containers in de buurt waar ze dit afval in kunnen gooien. Vervolgens krijgen ze er gratis plantjes en zwarte aarde van ons voor terug.

U kunt zich op de volgende manieren aanmelden voor de Groene Doedag:
Woont u in een huurwoning? Meld u aan via meldpuntwijkbeheer@oosterpoortwoon.nl. Vermeld uw adres en of u in een appartement woont. Telefonisch aanmelden kan via (024) 399 55 55.
Woont u in een koopwoning? Meld u aan via aanmeldingen@bergendal.nl. Vermeld uw adres en of u in een appartement woont. Telefonisch aanmelden kan via 14024.
Geef bij de aanmelding ook aan dat het om de Groene Doedag gaat. Meer informatie op www.bergendal.nl/groene-doedag. De Groene Doedag is voor inwoners die tussen de Sint Antoniusweg, Knapheideweg, Bredeweg en ’t Hemeltje in Breedeweg wonen.
Woont u in een appartement? Dan kunt u gewoon meedoen met de Groene Doedag. U krijgt van ons plantjes voor uw balkon.

Breedeweg maakt ruimte voor water

De Groene Doedag is onderdeel van ‘Breedeweg maakt ruimte voor water’. Met dit project pakken de gemeente Berg en Dal en Waterschap Rivierenland wateroverlast en verdroging in Breedeweg aan. Meer informatie op www.bergendal.nl/wateroverlastbreedeweg.
De Groene Doedag is een samenwerking van Oosterpoort, Forte Welzijn, De Variabele, gemeente Berg en Dal, KlokGroep, Waterschap Rivierenland, De Bastei - Operatie Steenbreek Breedeweg.

Uitgelicht

Digitale krant