Nationale Sportweek in Berg en Dal, doet u ook mee?

Algemeen

BERG EN DAL - Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek van 16 tot en met 25 september laten we heel Nederland zien dat iedereen kan genieten van sport en beweging. Want sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu. Kortom: ‘Sport doet iets met je’. Dat is dan ook het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek!

In heel Nederland organiseren gemeenten, sportbedrijven en sportclubs activiteiten om u op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met sport en bewegen, zo ook in de gemeente Berg en Dal.

“Tijdens deze week staan activiteiten voor verschillende leeftijden en doelgroepen op het programma. Hier (externe link) kunt u naar de website van Sportstimulering Berg en Dal. Op deze website staat een overzicht van de activiteiten die georganiseerd worden tijdens deze week. Dit overzicht wordt tot aan de Nationale Sportweek steeds aangevuld met nieuwe activiteiten. Laten we er gezamenlijk een sportieve en gezellige week van maken!”

Kijk voor meer informatie op https://www.sportstimuleringbergendal.nl/nsw/programma-nationale-sportweek-16-t-m-25-september-2022/(externe link).

Uitgelicht

Digitale krant