Afbeelding
Foto:

Inloophuis Groesbeek

organiseert natuurwandeling

GROESBEEK - Het Inloophuis Groesbeek organiseert in samenwerking met Lieke Vullings - natuurgids van Bomen en Mensen, een wandeling in de natuur.

"Natuur brengt je in beweging, geeft rust, maar ook ontspanning en inspiratie. Elke tweede maandag van de maand gaan we erop uit in de bossen of in een ander natuurgebied in de omgeving van Groesbeek." Lieke Vullings vertaalt 'het verhaal van de natuur' naar 'het verhaal van mensen'. Rode draad daarbij is wat mensen kunnen leren van de natuur, maar tevens waarin mensen anders (lijken) te zijn dan de natuur. Niet door zweverige prietpraat, maar door concrete waarnemingen en belevingen buiten. Alles gebeurt in een rustig tempo en de wandeling duurt ongeveer twee uur.

In 2015 zal er zelfs twee keer per maand een wandeling gepland worden: elke tweede maandag van de maand en elke laatste donderdag van de maand. "Lijkt het u fijn om eens met ons mee te wandelen, in stilte of pratend? U bent welkom!"

De volgende wandeling staat gepland op maandag 8 december met vertrek om 10.00 uur vanaf hotel-restaurant De Wolfsberg in Groesbeek. De wandeling wordt omstreeks 12.00 uur afgesloten met een gezamenlijk kopje koffie of thee.

Voor vragen en aanmeldingen: Kloosterstraat 11 in Groesbeek, info@inloophuisgroesbeek.nl, 024 6756071, www.inloophuisgroesbeek.nl en www.bomenenmensen.nl.

"Uiteraard bent u ook welkom tijdens de vrije inloop bij het Inloophuis Groesbeek op dinsdag en donderdag van 11.00 tot 16.00 uur en op woensdag van 13.00 tot 21.00 uur en bij andere activiteiten die door ons georganiseerd worden. Onze activiteiten zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is altijd welkom."