Afbeelding
Foto:

'Jouw Herinnering is mijn Zaak'

GROESBEEK - Mijn naam is Garby Rutten en sinds een jaar heb ik mijn eigen atelier: Garby. 'Jouw Herinnering is mijn Zaak' is het bedrijfsmotto en dat geeft ook meteen aan wat mijn voornaamste doel is.

Mensen helpen bij het bewaren van hun dierbaarste herinneringen aan een belangrijke gebeurtenis uit hun leven bijvoorbeeld of aan een persoon. Mensen bewust maken van het feit dat met een herinnering mooie dingen gemaakt kunnen worden waardoor er weer 'nieuw leven' in wordt geblazen.

Ik heb gemerkt dat mensen houvast en (deels)geluk vinden aan het tastbaar maken van dierbare herinneringen. Een herinnering is meer dan "as in een hangertje" van een overledene of een foto in een lijstje. De herinneringen liggen thuis op zolder of gewoon in de kast en samen met de klant geven we die een nieuwe bestemming.

Belangrijk vind ik dat ik alle klanten persoonlijke aandacht geef, om zo hun stijl, smaak en emotie te kunnen verwerken in mijn creatie. Mijn product is dan ook uniek en persoonlijk.

Als ik de blik in de ogen van de klant zie als ik een product af heb en waarin een dierbare herinnering zit verwerkt, geeft mij dat een enorm goed gevoel. Dat maakt mijn werk het mooiste werk dat er bestaat.

De laagdrempeligheid van mijn pandje en de gunstige locatie aan de atelierweg op het industrie terrein, mijn ruime kennis op verschillende gebieden zoals: schilderen van meubels maar ook portretten, het maken van tassen, sieraden, high tea serviezen voor verkoop of verhuur, het maken van scooterzadels en stofferen van meubels. Mijn creaties zijn voor iedere beurs, en zo ben ik voor iedereen bereikbaar.

Daarnaast geef ik ook leuke workshops en daarvan is mijn paradepaardje het restylen van uw eigen laarzen. Maar ook een workshop tekstborden maken of iets anders is met mij bespreekbaar. Het is een superleuk uitje voor vriendinnen groepjes of feestjes.

Uiteraard kunt u ook bij mij terecht voor leuke cadeautjes en cadeaubonnen.

Loop gerust eens binnen voor een kop koffie of thee.

Garby, Atelierweg 7, Groesbeek; 06 23955449.