Afbeelding
Foto:

Dikkemik sluit deuren

GROESBEEK - Vanaf 1 oktober kun je bij Dikkemik niet meer terecht voor een hapje en een drankje. Bernard Coenen en Coby Poelen besluiten na ruim elf en een half jaar te stoppen met hun restaurant.

Coby heeft inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en "samen willen we nog wat genieten van leuke dingen die we tijdens de bedrijfsvoering hebben moeten laten schieten", zegt zij. Bernard wil nog een paar jaar als ambulante kok aan de slag. Daar is op dit moment veel vraag naar en het voordeel is dat hij daarbij beter zijn eigen tijd kan indelen. "We hebben het jaren met veel plezier gedaan maar er is geen opvolging en verkopen is op dit moment binnen de horeca erg lastig", aldus Bernard.

Tot 1 oktober blijft alles gewoon zoals het was en kunnen dinerbonnen nog ingewisseld worden. Na 1 oktober is dit niet meer mogelijk en is er ook geen terugbetaling mogelijk. "We willen iedereen bedanken voor het jarenlange trouwe bezoek en zullen nog regelmatig terugdenken aan de vele gezellige avonden die we bij Dikkemik beleefden."

Dikkemik eten & drinken, Mooksestraat 24 Groesbeek, 024 3977070.