Afbeelding
Foto:

Flowers & Miracles in Groesbeek voor handgebonden bloemen en unieke cadeaus

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – Perry en Herold openen op zaterdag 26 augustus om 09.00 uur de deuren van hun nieuwe bloemen– en cadeaushop met als speciale naam Flowers en Miracles aan de Dorpsstraat 36 in het centrum van Groesbeek.

Perry en Herold kwamen in hun zoektocht naar het juiste pand op een zondag door het gastvrije Groesbeek en zagen dit pand en wisten het gelijk, dit is de plek waar 'hun kindje' moest komen.

Alle bloemen zullen dagelijks vers aangeleverd worden en worden in de nieuwe koelcel ook onder optimale omstandigheden vers gehouden. Naast de alom bekende bloemensoorten zullen Perry en Herold ook een aantal unieke en aparte bloemsoorten in hun assortiment opnemen. Ook voor alle trouw– en rouwarrangementen is men bij Flowers & Miracles op het juiste adres. Ook voor de zakelijke markt kan men op maat gemaakte arrangementen leveren; via de website www.flowersandmiracles.nl kan men een op maat gemaakte offerte opvragen.

Cadeau-artikelen
Ook wat de cadeauartikelen betreft moet men bij Flowers & Miracles zijn. Daar zijn de cadeau-artikelen te kust en te keur, uniek en divers en voor iedere portemonnee verkrijgbaar. De namen van de leveranciers liegen er niet om zoals: WoodWick Candles, Ashleigh & Burwood geurlampen, Greenleaf en de unieke vazen van Loranto. Daarnaast zullen Perry en Herold op korte termijn leuke workshops gaan geven. Voor de cliënten zijn er in de openingsweken leuke acties en voor iedere klant is er zolang de voorraad strekt een leuke goodiebag.