Inloopspreekuur SchuldHulpBuddy

BERG EN DAL - Vanaf 4 september start Stichting SchuldHulpBuddy op drie locaties in de gemeente Berg en Dal een Inloopspreekuur voor mensen die vragen hebben over het oplossen van hun schulden.

Tijdens de openingstijden op drie verschillende maandagen kun je vrijuit binnen lopen en word je te woord gestaan door opgeleide vrijwilligers, buddy’s genaamd. Ook kan men zich van te voren melden via de coördinator per mail info@sshb.nl of telefonisch 06 13081734.

SchuldHulpBuddy biedt nu ruim een jaar praktische ondersteuning aan mensen die in financiële problemen zitten. Zij denkt mee, helpt om overzicht te krijgen, probeert een morele steun te zijn, zonder de verantwoordelijkheid over te nemen. Het Inloopspreekuur is een nieuwe activiteit om voor meer mensen beter toegankelijk te zijn.


De Inloopspreekuren worden op de volgende tijden en locaties gehouden:

elke 1e maandag van de maand van 10:00 – 12:00 uur, te beginnen op 4 september in het Voorzieningenhart Op de Heuvel Ericastraat 39 in Groesbeek;

elke 2e maandag van de maand van 14:00 – 16:00 uur, te beginnen op 11 september in Het Kulturhus Den Ienloop Heerbaan 115 in Millingen aan de Rijn;

elke 3e maandag in de maand van 10:00 – 12:00 uur, te beginnen op 18 september in Dorpshuis De Sprong Prins Bernhardstraat 3 in Ooij.