Hengelsportvereniging De Zeelt

MILLINGEN - Hengelsportvereniging De Zeelt houdt een dobberwedstrijd op zondag 3 september in De Molenkolk in Millingen van 08:00 – 12:00 uur.

Deze wedstrijd moet met een dobber gevist worden en de maximale lengte van hengel + lijn is 15 meter en voeren met een maximum van 1 kg. Per persoon inschrijven is van 07:15 - 07:30 uur aan het viswater bij het parkeerveld. Het inschrijfgeld is 5,00 euro, het inschrijfgeld is prijzengeld.

De prijsuitreiking is aansluitend aan het viswater met een hapje en een drankje voor rekening van de vereniging. "Dus aarzel niet en doe mee om er een sportieve en vooral gezellige ochtend van te maken. Tevens willen wij van de gelegenheid gebruik maken om nogmaals aan ieder lid te vragen om zich op onze site aan te melden voor de nieuwsbrief. Dit is zeer belangrijk omdat alle informatie (dus ook alle uitnodigingen) voortaan via een nieuwsbrief gestuurd zal worden om zo honderden euro's aan drukwerk en postzegels te besparen. U dient zich aan te melden via onze site: hsvdezeelt.mijnhengelsportvereniging.nl."