Collecteweek voor Nierstichting

MILLINGEN - Ruim 70.000 vrijwilligers gaan van 17 tot en met 23 september in heel Nederland van deur tot deur tijdens de collecteweek van de Nierstichting. Ook in Millingen gaan veel enthousiaste collectanten op pad.

Alle bijdragen helpen om nierpatiënten hun leven terug te geven. En dat is hard nodig, want dialyseren is geen leven, maar overleven. Daarom zet de Nierstichting alles op alles voor de draagbare kunstnier.

Collecte essentieel
Donaties zijn de enige bron van inkomsten van de Nierstichting, die geen structurele subsidie ontvangt van de overheid. “De collecte is essentieel voor het werk van de Nierstichting”, benadrukt Bo de Bruijn, collectecoördinator van de Nierstichting in Millingen a/d Rijn. “Iedere bijdrage aan de collecte helpt om nierpatiënten hun leven terug te geven.” Dat kan alleen dankzij de inzet van collectanten en steun van donateurs. Draag ook bij en geef nierpatiënten hun leven terug. Geef aan de collectant of draag direct bij: SMS NIER naar 4333 voor een eenmalige donatie van twee euro of geef via nierstichting.nl.