Emeritaat Jos van Rooij

GROESBEEK - Namens het bestuur en het pastorale team van de parochie H.H Cosmas en Damianus in Groesbeek is iedereen welkom om op zondag 24 september tijdens de eucharistieviering ter gelegenheid van de opening van het pastorale jaar 2017-2018 stil te staan bij het afscheid van Jos.

Na 27 jaar trouwe dienst gaat Jos met emeritaat. De viering begint om 10.00 uur in de parochiekerk van de H.H Cosmas en Damianus, Pannenstraat 1 in Groesbeek. Na de viering is er gelegenheid om samen koffie en thee te drinken. Het is mogelijk om op een klavertje vier iets voor Jos te schrijven (een wens, een herinnering).

"Deze klavertjes-vier worden in een boom gehangen die in de kerk staat. Zo hoeven we in de kerk geen lange rij te vormen om Jos de hand te schudden. Als gemeenschap willen wij Jos graag een reis cadeau geven.

In de kerk staan bussen waar u uw bijdrage in kunt doen, u kunt het geld ook overmaken op rekening NL95 RABO 0117 4081 15 ten name van Parochie Cosmas en Damianus, onder vermelding van cadeau voor pastor Jos van Rooij."