Afbeelding
Foto:

Schoolvolleybaltoernooi Millingen

MILLINGEN - Dinsdagmorgen 25 oktober werd voor de 27e keer het schoolvolleybaltoernooi georganiseerd. Het was gezellig druk, met vijftien ingeschreven teams een goede opkomst. De sfeer was al meteen goed en iedereen had er zin in.

Na een centrale uitleg over alle spelregels, kon iedereen van start. Er werd goed, sportief en gezellig gevolleybald op vier velden, iedereen had er duidelijk zin in. Vanaf de lijn stond het publiek de spelers luid aan te moedigen en keek de organisatie met trots toe, hoe er gespeeld werd. De kinderen waren fel, sportief en hadden allemaal een positieve ‘wij willen winnen’ mentaliteit.

Uiteindelijk waren de wedstrijden gespeeld en de winnaars bekend:

Groep 4/5
1e: Superspookjes
2e: De Bijtjes
3e: De 5 vrienden
4e: De Tigers

Groep 6
1e: Groep 6b
2e: De Aapjes
3e: Girl Power

Groep 7/8
1e: #Fixers
2e: Volleystars
3e: De Raketten
4e: Comeback Derbies

Alle poulewinnaars kregen een prachtige beker. Het beste team van elke groep gaat hun school en de eer van de regio vertegenwoordigen bij de Gelderse kampioenschappen in het voorjaar 2018.

Toen was er nog een prijs te verdelen in de categorie: leukste naam. Dit jaar mocht Piet, onze wedstrijdleider, de winnaar kiezen en dat werd: Girl Power.
Voor alle sportievelingen was er bij het afscheid een lekker zakje lekkers en een pakje drinken. Dat hadden ze wel verdiend na zoveel inspanningen.

En heb je zin om een keer te komen kijken of volleybal jouw sport is? Kom dan op zaterdag naar sporthal de Duffelt, want daar trainen wij van 09.00-10.00. Je mag vier keer gratis komen meedoen.