Start maaltijdvoorziening

in Kekerdom en Leuth

LEUTH - Met ingang van 1 december wordt gestart met de maaltijdvoorziening in Kekerdom en Leuth vanuit het Gasthuis Sint-Jan de Deo in Millingen aan de Rijn.

"Omdat we afhankelijk zijn van vrijwilligers die deze maaltijden rondbrengen, wordt er vooralsnog drie keer per week een warme maaltijd rond het middaguur bezorgd.

De kosten van een warme maaltijd bedragen 8,50 euro. Deze maaltijd bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld alleen een hoofdgerecht (7,00) of een voor- en hoofdgerecht (7,75). Het betreft een keuzemenu zodat u zelf kunt kiezen wat u wilt eten.

Wilt u zich opgeven voor deze maaltijdvoorziening of heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de administratie van Gasthuis Sint-Jan de Deo te Millingen aan de Rijn, tel. 0481 431644 (tussen 09.00 en 13.00 uur).

Verder zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die deze maaltijden willen bezorgen met de eigen auto tegen een dagvergoeding. Qua tijd kost u dat ongeveer 1,5 uur.

Ook als u bijvoorbeeld maar één dag beschikbaar bent zou dit al enorm helpen: hoe meer vrijwilligers die maaltijden bezorgen in Kekerdom en Leuth, hoe eerder we kunnen verhogen naar 5 of 7 dagen per week maaltijdbezorging.
U kunt zich hiervoor opgeven bij Diny Blom, coördinator vrijwilligers, via d.blom@stjandedeo.nl of 0481 431644."