Wie wordt de nieuwe prins in Beek?

BEEK - Bij carnavalsvereniging De Cavalieren is de onthulling van de nieuwe prins aanstaande.

Buiten wordt het kouder, de bladeren vallen met bosjes, dus… tijd om het binnen weer knus en gezellig te maken. En daar doen de Cavalieren graag aan mee! Wat dacht u van een gezellige feestavond op zaterdag 11 november (20.11 uur) in het Kulturhus van Beek.

Die avond draagt de huidige prins carnaval Niek de Beekse Jung zijn scepter over aan de nieuwe prins van Beek. Wie dat gaat worden is nu nog even geheim, maar u kunt de onthulling die avond live meemaken.

Tijdens het nieuwe programma 2.0 kan de bezoeker naast de onthullingsact van de nieuwe prins, optredens verwachten van Marieke & de Biezenkampkids, Lotje & Aster, KNA mexican style en de nieuwe act van de Garde der Beekse Heerlijckheden.

Deze traditionele avond mag al jaren rekenen op een grote groep trouwe bezoekers, maar onder het motto 'hoe meer zielen, hoe meer vreugd' bent u als nieuwkomer natuurlijk ook meer dan van harte welkom. Kom daarom met vrienden of familie gezellig meefeesten en laat u overvallen door de gezelligheid én de nieuwe prins.

De volgende dag, zondag 12 november doen we het nog eens dunnetjes over. Tijdens de prinsenreceptie kunt u de nieuwe prins en zijn kabinet persoonlijk feliciteren. Ook dit gaat een feestje worden, met onder andere muzikale medewerking van de Peggy Mays. De receptie zal ook plaatsvinden in het Kulturhus en begint om 13.41 uur.